За мен

Аз съм Мария Дойнова (Мария АФА).

На 57 съм, с 2 деца и 4 внуци. И за пръв път в живота ми се чувставм пълноценна, следваща собствения си път и мисия, при това живееща в тяло с пълен комфорт.

Обичам да се закачам, че на 20 тялото ми беше Трабант, а днес, на 57, е Мерцедес. Да ви кажа на уше – разликата от пребиваването в такова тяло е огромна! Нищо общо няма. И най-искрено и от сърце ви препоръчвам да го опитате за себе си. Възрастта няма нищо общо.

Зад това стоят много години личен и професионален опит, доста от които на проба-грешка. Истините и фактите, които ще споделям тук с вас са техен резултат. Да, ще изглежда кратко, последователно, ясно, очевидно и логично, но …. сега. След всичките тези години лутане, търсене, болка и загуба, при почти пълна липса на информация.

Аз съм бивш суровоядец, заклет поклонник на естествените начини за профилактика = ежедневни действия с тялото и помагане на тялото за преодоляване на различини предизвикателства със здравето пак по естествен начин = въздух + вода + хранене + движение + силата на мисълта.

Икономист, мрежар, мотивационен лидер и лайф коуч + богат личен житейски опит, аз съм и сертифициран нутриционист с 13 годишна успешна практика.

Всяко знание, получено в живота ми, ми е било полезно, но само като част от цялото, а не само по себе си (така, както го учим).

Безгранично съм благодарна на Вселената и Бог и за прозренията по пътя ми, за воденето и закрилата, за да се случва винаги все по-доброто и усъвършенстването и растежа не само за мен, но и за хората, които избират промяната на живота си заедно с мен.

Прости стъпки към по-добро здраве:

Пожелай промяната!

Ключа за мечтания ти живот е вътре в теб! Само ти можеш да вземеш решението да направиш промяна, да оставиш лошите навици! Всичко започва от любов към себе си. Тялото ти дава сигнали, че нещо не е наред – болка, липса на енергия, трудности при храносмилане. То те моли да се погрижиш за него! Послушай го!

Научи повече за тялото си!
Знаеш ли как функционира твоето тяло? То е изключително умна машина и е способно да се самопочиства и самовъзстановява. Ако ние го обичаме и се грижим за него с добра, балансирана храна, набавяща му всичко необходимо и добри мисли, то ще ни се отплати като сияе, блика от енергия и ни дава удоволстиве. Научи как да се грижиш за тялото си с нашите разбираеми онлайн курсове!
Приложи тези знания в ежедневието!
Няма нужда да правиш резки промени и да се стресираш излишно! Достатъчно е да правиш всеки ден малки крачки напред и дългосрочно ще видиш удивителни резултати!
Твоето тяло казва: БЛАГОДАРЯ!
Работил си здраво и заслужаваш да отпразнуваш тази победа! Здравето е пътешествие, за което трябва да имаме постоянство и ще видим страхотни резултати!

Мога да Ви помогна с:

Онлайн курсове

Съставени от кратки, практични видео лекции на много удобна платформа, тук, в сайта. Курсовете са на различни теми, свързани със здравето и ще ти помогнат да изградиш базови знания, с които да можеш да помагаш на себе си и на близките ти.

Лична консултация

В която и точка на България или света да се намираш днес е по-лесно от всякога да се свържем – Skype, Viber, телефон. Ако желаеш трайна промяна и резултати – нека се запознаем!

1) Професионален курс по Нутрициология

Ако желаеш да се развиваш професионално и да получиш сертификат по нутрициология, това е правилния курс за теб! Разделен в 9 модула, които можеш да вземеш с удобно за теб темпо и време за около 6 месеца.

Коучинг и подкрепа

Може би имаш нужда от по-дългосрочен партньор и учител в промените в живота си? Желая да извървим този път заедно!