За мен

Аз съм Мария Дойнова (Мария АФА).

На 57 съм, с 2 деца и 4 внуци. И за пръв път в живота ми се чувставм пълноценна, следваща собствения си път и мисия, при това живееща в тяло с пълен комфорт.

Обичам да се закачам, че на 20 тялото ми беше Трабант, а днес, на 57, е Мерцедес. Да ви кажа на уше – разликата от пребиваването в такова тяло е огромна! Нищо общо няма. И най-искрено и от сърце ви препоръчвам да го опитате за себе си. Възрастта няма нищо общо.

Зад това стоят много години личен и професионален опит, доста от които на проба-грешка. Истините и фактите, които ще споделям тук с вас са техен резултат. Да, ще изглежда кратко, последователно, ясно, очевидно и логично, но …. сега. След всичките тези години лутане, търсене, болка и загуба, при почти пълна липса на информация.

Аз съм бивш суровоядец, заклет поклонник на естествените начини за профилактика = ежедневни действия с тялото и помагане на тялото за преодоляване на различини предизвикателства със здравето пак по естествен начин = въздух + вода + хранене + движение + силата на мисълта.

Икономист, мрежар, мотивационен лидер и лайф коуч + богат личен житейски опит, аз съм и сертифициран нутриционист с 13 годишна успешна практика.

Всяко знание, получено в живота ми, ми е било полезно, но само като част от цялото, а не само по себе си (така, както го учим).

Безгранично съм благодарна на Вселената и Бог и за прозренията по пътя ми, за воденето и закрилата, за да се случва винаги все по-доброто и усъвършенстването и растежа не само за мен, но и за хората, които избират промяната на живота си заедно с мен.